UPDATE Voorlezen PG afdelingen

Onlangs heb ik mogen voorlezen bij een aantal PG afdelingen van verzorgingshuizen in Zwolle. De Kick-Off was in de Berkumstede. We kregen weer mooie interacties van de cliënten! Inmiddels ben ik geweest bij Villa Berkum (Stepping Stones), Zonnehuis ‘de Riethorst‘, Zonnehuis Stadshagen, en ’t Zand (Zandhove).

Ik ben een Zwollenaar heb ik de laatste tijd wel heel veel gezongen! De cliënten zongen uit volle borst mee, sommigen met eigen tekst, 🙂 zo leuk! Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen. Zo zie je maar weer dat een mooi Zwols verhaal van Snoet de muis niet alleen voor kinderen is, maar dat mensen met Alzheimer hier ook heel veel plezier aan beleven. Bij sommigen veel herkenning, anderen geven alleen een mooie glimlach …….. Het maakt niet uit. Iedereen, jong en oud, kan plezier beleven aan de avonturen van Snoet en zijn vrienden Barend en Berend.

En dan niet vergeten, het lekkere Blauwvingertje van Patisserie Lindeboom. Ook dit is een heuse traktatie voor de cliënten. Een opmerking die ik ook al veel heb gehoord …… “het is een droom van Lindeboom“. Ook dit is een begrip in Zwolle. Tot nu toe dus alleen maar mooie momenten en reacties. Hieronder een paar foto’s die ik met toestemming mag plaatsen.

Berkumstede
Villa Berkum
Zonnehuis Stadshagen
Villa Berkum
Blauwvingertje
Zandhove