Kick off voorlezen Berkumstede

Vrijdag 13 augustus was het dan zover. De ‘ kick off ‘ van het voorlezen bij de PG afdelingen van onze verzorgingshuizen in Zwolle. Het was een groot succes kan ik vertellen. Ik ben op drie afdelingen geweest. Bij het kopje koffie, mocht ik namens Patisserie Lindeboom een Blauwvingertje aanbieden. Dit gaf al de nodige mooie reacties.

De cliënten mochten zelf uitkiezen welk verhaal ik zou gaan voorlezen. Het eerste verhaal werd de Peperbus. Klaas van de Vlekkert, de coördinator van de Berkumstede, had op internet het Zwolse volkslied “ik ben een Zwollenaar” opgezocht en die hebben we met z’n allen gezongen na het voorlezen. Dit was zo leuk, dat we dit op alle drie de afdelingen hebben gedaan.

Het tweede verhaal werd het Zwolse Balletjeshuis en als derde gingen we naar PEC ZWOLLE. De cliënten waren erg betrokken en er was mooie interactie. Al met al een zeer geslaagde ochtend.

Het mooiste compliment kreeg ik van een cliënt. Ze zei vlak voordat ik wegging: “daar wordt mijn hart warm van”. En daar doen we het voor !!!

Een rollator met kinderboekjes …….. een perfecte combinatie !!

Als u naar aanleiding van dit verhaal een PG afdeling wilt aanmelden omdat u daar werkt of omdat u een ouder of grootouder heeft op een PG afdeling, stuur dan een mailtje naar uitgeverij.daan@gmail.com.