Nieuws

KOM IN DE SFEER VAN DE EREDIVISIE met PEC ZWOLLE.

Het komende seizoen is PEC ZWOLLE weer te zien in de eredivisie. Wij feliciteren PEC ZWOLLE natuurlijk met deze promotie. Zaterdag 1 juli is de open dag bij PEC. Wil je vast in de stemming komen bestel dan deel drie van Snoet de muis gaat naar PEC Zwolle. In Zwolle rekenen wij geen bezorgkosten en betaal je € 17,00 per boekje, daarvan gaat natuurlijk € 1,00 naar het Ronald McDonaldhuis Zwolle. Stuur een mailtje met de bestelling naar uitgeverij.daan@gmail.com onder vermelding van je naam, adres en mobiele nummer (voor het betaalverzoek) en de bestelling wordt binnen 5 werkdagen gebracht.

WIN-actie op INSTAGRAM

De wandeling “in de voetsporen van Snoet de muis”, kan je nu winnen!!! Volg ons op Instagram Snoet.demuis, tag ons in je story en vertel ons waarom jij die wandeling wilt winnen en met wie je de wandeling gaat doen. Wie weet win jij de wandeling en gaan we straks gezellig het centrum van Zwolle verkennen.

Boekjes nu ook te koop bij ANNO :-)

Wat een mooi bericht! Met ingang van heden zijn de boekjes van Snoet de muis ook te koop bij het museum ANNO, museum in de maak, aan de Melkmarkt 41 in Zwolle. Dit museum is nieuw in Zwolle en zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan. Echt Zwols en daar horen natuurlijk ook de boekjes van Snoet de muis te liggen. Wij zijn er heel erg trots op en hopen dat ook hier de verkoop goed zal gaan. Komen jullie hier eens een kijkje nemen?

MOOIE ONTWIKKELINGEN DEEL 6

Ja lieve Snoet fans, jullie lezen het goed. Er zijn mooie ontwikkelingen gaande omtrent deel 6 !!

Binnenkort breng ik een bezoekje aan het mooie pand waar Snoet weer een avontuur gaat beleven… het wordt weer spannend!

Maar ….. als jullie deel 6 dit jaar nog willen hebben dan moet er eerst wel wat verkocht worden…

Is er binnenkort iemand jarig, geef dan een leuk deel van Snoet de muis cadeau. Spaar de hele serie en leer Zwolle kennen op een hele leuke en unieke manier.

De boekjes van Snoet de muis zijn ook weer bij TROTZ in Stadshagen te koop. Geweldig toch?!

WANDELEN

Ook gaan we dit jaar weer de wandelingen organiseren. Wandelen in de voetsporen van Snoet de muis. Een leuke interactieve wandeling met opdrachten voor jong en oud. Inclusief een hapje en een drankje, én een presentje voor de kinderen voor maar € 5,50 per persoon. Duur ongeveer 1,5 á 2 uur. Ook leuk voor kinderfeestjes, individueel of familie-uitje. Voor aanmelden of meer info stuur je een mailtje naar uitgeverij.daan@gmail.com Ik hoop jullie dit jaar te zien bij de leukste wandeling van Zwolle en omstreken.

VOORLEZEN IN VERZORGINGSHUIZEN

Het voorlezen in verzorgingshuizen kan je nog steeds aanvragen. Ik kom dan gezellig tijdens de koffie voorlezen uit de boekjes van Snoet de muis, en mag dan trakteren op een lekker BLAUWVINGERTJE van PATISSERIE LINDEBOOM. In Zwolle is het gratis, buiten Zwolle rekenen wij alleen de reiskosten. De aanvraag kunt u ook mailen naar uitgeverij.daan@gmail.com.

12 Februari Valentijnsmarkt De Vreugdenhoeve

Het is bijna Valentijnsdag, daarom organiseert TROTZ een gezellige markt bij De Vreugdenhoeve, een biologische melkschapenboerderij, in de buurt van Westenholte. Komen jullie ook gezellig rond snuffelen? Neem dan ook een kijkje bij de schapen , misschien mag je ze wel knuffelen en aaien….

Tijdens deze markt hebben we natuurlijk weer een leuke aanbieding, bij ieder verkocht boekje gaat er € 1,00 naar het Ronald McDonaldhuis Zwolle én je krijgt een leuke attentie bij je aankoop. Tot 12 Februari bij de Valentijnsmarkt !!

CHEQUE UITGEREIKT RONALD MCDONALDHUIS ZWOLLE

Donderdag 1 December was het dan zover. Ik mocht een cheque uitreiken aan het Ronald McDonaldhuis Zwolle. Dit naar aanleiding van de actie van de boekverkoop aan huis van Snoet de muis. Deze actie zijn we vorig jaar begonnen als Sint en Kerstactie, maar omdat het zo’n goed doel is, zijn we hier het hele jaar mee doorgegaan. Per verkocht boekje gaat er €1,00 naar dit goede doel. Ook heb ik een boekje van deel vijf, Snoet gaat zwemmen, geschonken voor de familiekamer op de kinderafdeling van de Isala klinieken Zwolle. Esther van het RMcD nam alles in ontvangst. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen en in het komende jaar gaat deze actie gewoon door en hoop dat volgend jaar om deze tijd het bedrag van de cheque verdubbeld is. En u kan daarbij helpen door een boekje via de uitgeverij te bestellen. Je betaald €17,00 (winkelwaarde €19,50) en hiervan gaat dan €1,00 naar het RMcD huis in Zwolle. In Zwolle rekenen wij geen verzendkosten. Stuur een mailtje met uw bestelling, 06 nummer voor het betaalverzoek en het adres waar het geleverd moet worden naar uitgeverij.daan@gmail.com en we bezorgen binnen twee werkdagen uw bestelling.

Wandeling in de voetsporen van Snoet de muis.

Vrijdag 12 augustus

Het is bijna 10.00 uur en ik sta voor het Zwolse Balletjeshuis te wachten op de deelnemers van de wandeling. Op het afgesproken tijdstip komen ze aangelopen. Het zijn gezellige ouders, oma en kinderen. Het is een heerlijke zonnige dag en we beginnen onze wandeltocht natuurlijk bij het huisje van Snoet. De kinderen krijgen leuke opdrachten gaande weg de wandeltocht. En natuurlijk gaan de kinderen nooit met lege handen naar huis!! Hieronder een impressie van de wandeling ( met toestemming van allemaal ) Lijkt het je ook leuk om een wandeling te maken in de voetsporen van Snoet? Mail voor meer informatie en evt data naar uitgeverij.daan @gmail.com Kosten € 5,50 per persoon, inclusief een hapje en een drankje.

Even lekker in de zon….
Wies de winkelmevrouw van het Zwolse Balletjeshuis
Lekker op het terras koffie/thee
Verborgen parels in het centrum van Zwolle
De vredesduif van kunstenares Marte Röling

Deel vijf: Snoet de muis gaat zwemmen.

Het is warm, heel erg warm. Snoet bedenkt dat hij wil gaan zwemmen en vraagt of Barend en Berend mee gaan. Als ze bij het Openluchtbad aan komen, gaan ze van de glijbaan glijden en van de duikplank duiken. Ze maken bommetjes en hebben heel veel plezier. Als Snoet onder de mat in het bad door zwemt, duurt het wel heel erg lang voordat hij boven komt…….. tenminste …… komt hij wel boven???

Lees nu het nieuwe verhaal van Snoet en zijn vriendjes. Met prachtige illustraties van onze nieuwe illustrator Annebet van den Pol.

Boekpresentatie Snoet de muis gaat zwemmen.

Zaterdag 30 april was het dan zover. De boekpresentatie van deel vijf alweer! De gasten kwamen om 10.15 uur en we konden gelijk om 10.30 uur beginnen. Ik had de eer om zelf het eerste exemplaar te mogen uitreiken aan Rinette van der Vliet, voorzitter van het Openluchtbad Zwolle. Want inderdaad …… Snoet gaat dit keer zwemmen in ons mooie Openluchtbad. Hier beleeft hij weer een spannend avontuur met zijn vriendjes Barend en Berend.

———————————————————————————————————————————–

Uitreiking aan Rinette van der Vliet.

Mooi stukje op weblog Zwolle Snoet de Muis en 85-jarige Ad van der Woude zwemmen in Openluchtbad

 30 april 2022

Zwolle – Ondanks het bewolkte weer en de lage temperatuur is zaterdag het Openlucht geopend. Na een openingswoord door wethouder Dorrit Jong ging de 85-jarige Ad van der Woude als eerste zwemmer van het seizoen te water.

Voorafgaand aan de opening presenteerde Diana Smilde haar nieuwste kinderboek. Ze overhandigde het eerste exemplaar van ‘Snoet de Muis gaat zwemmen’ aan Rinette van der Vliet, de voorzitter van het zwembad.

Het nieuwste boek is de vijfde in de reeks. In eerdere boeken was de Zwolse muis in het Balletjeshuis, de Peperbus, het museum en bij PEC Zwolle.

———————————————————————————————————————————–

NIEUWE ILLUSTRATOR.

Maar dat was nog niet alles, tijdens deze presentatie was er nog een verrassing, ik mocht mijn nieuwe illustrator voorstellen. Annebet van den Pol. Snoet is inmiddels zijn donshaartjes kwijt en is wat ouder geworden. Ik ben erg blij met de ‘nieuwe’ Snoet! en met de prachtige illustraties van Annebet. Het was weer een gezellige presentatie met lieve familie en vrienden.

Annebet en Diana

Sponsoren deze ochtend waren:

Spar Mulder, dank voor de bubbels !! Patisserie Lindeboom, dank voor de lekkere Blauwvingertjes !! Bloembinderij de Vuurdoorn, dank voor de mooie bos bloemen !! Dankzij jullie konden we proosten op deel vijf , hebben we een lekker hapje gehad en was de aankleding gezellig door de mooi blauw/witte bloemen.

De actie voor het Ronald McDonaldhuis Zwolle blijft doorgaan. Voor ieder boekje dat bij de uitgeverij verkocht wordt, gaat er €1, 00 naar het Ronald McDonaldhuis in Zwolle. LET OP: deze actie geldt NIET bij de andere verkooppunten!

De andere verkooppunten zij: Waanders in de Broeren (centrum), Mens en Kinders (Assendorp), Coop Oldengarm (Berkum) en natuurlijk bij uitgeverij DAAN.

We hopen dat jullie ook weer veel plezier beleven met deel vijf en op deze manier ons mooie Zwolle weer een beetje beter leren kennen. Heb je deel vijf nog niet ….. ga snel naar een verkooppunt bij jou in de buurt en spaar de hele serie !!! Op naar deel zes 😉

Woon je niet in Zwolle maar wil je toch een deel bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje naar uitgeverij.daan@gmail.com met naam, adres en mobiele telefoonnummer (dit ivm een betaalverzoek) en we sturen het gewoon op. Exclusief verzendkosten.

———————————————————————————————————————————–

Instagram en Face Book.

Volgen jullie ons al op Instagram en Facebook? @instagram: snoet.demuis @Facebook: SNOET de muis