Nieuws

Deel zes bijna in de winkel.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is afbeelding-Sint-en-Kerstman-721x1024.jpg

Donderdag 30 November is het zover. Dan wordt deel zes gepresenteerd en vanaf 1 December is ook deze te koop bij de inmiddels bekende verkooppunten. Wil je een boekje bestellen via de uitgeverij dan zijn de kosten €17,00 , hiervan gaat €1,00 naar het Ronald McDonaldhuis Zwolle. Rond 5 December zal er weer een mooie cheque worden uitgereikt inclusief deel zes voor de familiekamer op de kinderafdeling van de ISALA klinieken Zwolle. Deze actie is alleen bij de uitgeverij. Stuur je bestelling naar uitgeverij.daan@gmail.com onder vermelding van je naam, adres en mobiele nummer (voor het betaalverzoek) en je hebt het, na betaling, nog voor pakjesavond in huis. Binnen Zwolle rekenen wij geen verzendkosten. Snoet de muis, de leukste boekjes voor pakjesavond of voor onder de kerstboom.

Dit was in 2022, ook dit jaar hopen we weer een mooi bedrag te kunnen schenken, dankzij uw bestelling bij de uitgeverij.

Wandeling in de voetsporen van Snoet

Afgelopen weekend had ik twee hele leuke wandelingen. Samen met de kinderen en ouders hebben we de stadswandeling gelopen en hebben we nieuwe dingen geleerd over Zwolle. Hoe leuk is het dat een wandeling werd aangevraagd voor een kinderfeestje! De jarige kreeg een cadeautje, want dat hoort er natuurlijk bij. We hebben allemaal erg genoten van de wandeling.

Hieronder een paar leuke foto’s van de wandelingen. Deze zijn met toestemming geplaatst.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-wandeling-29-09-3-768x1024.jpg
broodje eten bij De Stadsbakker
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-wandeling-29-09-768x1024.jpg

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-wandeling-29-09-5-1024x768.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-wandeling-29-09-4-768x1024.jpg

Boekbespreking Milan.

Op 23 mei heeft Milan zijn boekbespreking gehouden op school in groep 4. Hij koos het boek ‘Snoet de muis gaat naar PEC Zwolle’. Milan, uiteraard in een shirt van PEC Zwolle, heeft het heel goed gedaan en de kinderen van zijn klas vonden het heel erg leuk. Wij zijn natuurlijk apetrots dat Milan een boekbespreking heeft gehouden met deel drie van de serie Snoet de muis! Milan mocht stickers en flyers uitdelen van Snoet toen hij klaar was. Super goed gedaan MILAN !! (foto is met toestemming geplaatst)

KOM IN DE SFEER VAN DE EREDIVISIE met PEC ZWOLLE.

Het komende seizoen is PEC ZWOLLE weer te zien in de eredivisie. Wij feliciteren PEC ZWOLLE natuurlijk met deze promotie. Zaterdag 1 juli is de open dag bij PEC. Wil je vast in de stemming komen bestel dan deel drie van Snoet de muis gaat naar PEC Zwolle. In Zwolle rekenen wij geen bezorgkosten en betaal je € 17,00 per boekje, daarvan gaat natuurlijk € 1,00 naar het Ronald McDonaldhuis Zwolle. Stuur een mailtje met de bestelling naar uitgeverij.daan@gmail.com onder vermelding van je naam, adres en mobiele nummer (voor het betaalverzoek) en de bestelling wordt binnen 5 werkdagen gebracht.

WIN-actie op INSTAGRAM

De wandeling “in de voetsporen van Snoet de muis”, kan je nu winnen!!! Volg ons op Instagram Snoet.demuis, tag ons in je story en vertel ons waarom jij die wandeling wilt winnen en met wie je de wandeling gaat doen. Wie weet win jij de wandeling en gaan we straks gezellig het centrum van Zwolle verkennen.

Boekjes nu ook te koop bij ANNO :-)

Wat een mooi bericht! Met ingang van heden zijn de boekjes van Snoet de muis ook te koop bij het museum ANNO, museum in de maak, aan de Melkmarkt 41 in Zwolle. Dit museum is nieuw in Zwolle en zeker de moeite waard om eens naar toe te gaan. Echt Zwols en daar horen natuurlijk ook de boekjes van Snoet de muis te liggen. Wij zijn er heel erg trots op en hopen dat ook hier de verkoop goed zal gaan. Komen jullie hier eens een kijkje nemen?

MOOIE ONTWIKKELINGEN DEEL 6

Ja lieve Snoet fans, jullie lezen het goed. Er zijn mooie ontwikkelingen gaande omtrent deel 6 !!

Binnenkort breng ik een bezoekje aan het mooie pand waar Snoet weer een avontuur gaat beleven… het wordt weer spannend!

Maar ….. als jullie deel 6 dit jaar nog willen hebben dan moet er eerst wel wat verkocht worden…

Is er binnenkort iemand jarig, geef dan een leuk deel van Snoet de muis cadeau. Spaar de hele serie en leer Zwolle kennen op een hele leuke en unieke manier.

De boekjes van Snoet de muis zijn ook weer bij TROTZ in Stadshagen te koop. Geweldig toch?!

WANDELEN

Ook gaan we dit jaar weer de wandelingen organiseren. Wandelen in de voetsporen van Snoet de muis. Een leuke interactieve wandeling met opdrachten voor jong en oud. Inclusief een hapje en een drankje, én een presentje voor de kinderen voor maar € 5,50 per persoon. Duur ongeveer 1,5 á 2 uur. Ook leuk voor kinderfeestjes, individueel of familie-uitje. Voor aanmelden of meer info stuur je een mailtje naar uitgeverij.daan@gmail.com Ik hoop jullie dit jaar te zien bij de leukste wandeling van Zwolle en omstreken.

VOORLEZEN IN VERZORGINGSHUIZEN

Het voorlezen in verzorgingshuizen kan je nog steeds aanvragen. Ik kom dan gezellig tijdens de koffie voorlezen uit de boekjes van Snoet de muis, en mag dan trakteren op een lekker BLAUWVINGERTJE van PATISSERIE LINDEBOOM. In Zwolle is het gratis, buiten Zwolle rekenen wij alleen de reiskosten. De aanvraag kunt u ook mailen naar uitgeverij.daan@gmail.com.

12 Februari Valentijnsmarkt De Vreugdenhoeve

Het is bijna Valentijnsdag, daarom organiseert TROTZ een gezellige markt bij De Vreugdenhoeve, een biologische melkschapenboerderij, in de buurt van Westenholte. Komen jullie ook gezellig rond snuffelen? Neem dan ook een kijkje bij de schapen , misschien mag je ze wel knuffelen en aaien….

Tijdens deze markt hebben we natuurlijk weer een leuke aanbieding, bij ieder verkocht boekje gaat er € 1,00 naar het Ronald McDonaldhuis Zwolle én je krijgt een leuke attentie bij je aankoop. Tot 12 Februari bij de Valentijnsmarkt !!

CHEQUE UITGEREIKT RONALD MCDONALDHUIS ZWOLLE

Donderdag 1 December was het dan zover. Ik mocht een cheque uitreiken aan het Ronald McDonaldhuis Zwolle. Dit naar aanleiding van de actie van de boekverkoop aan huis van Snoet de muis. Deze actie zijn we vorig jaar begonnen als Sint en Kerstactie, maar omdat het zo’n goed doel is, zijn we hier het hele jaar mee doorgegaan. Per verkocht boekje gaat er €1,00 naar dit goede doel. Ook heb ik een boekje van deel vijf, Snoet gaat zwemmen, geschonken voor de familiekamer op de kinderafdeling van de Isala klinieken Zwolle. Esther van het RMcD nam alles in ontvangst. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen en in het komende jaar gaat deze actie gewoon door en hoop dat volgend jaar om deze tijd het bedrag van de cheque verdubbeld is. En u kan daarbij helpen door een boekje via de uitgeverij te bestellen. Je betaald €17,00 (winkelwaarde €19,50) en hiervan gaat dan €1,00 naar het RMcD huis in Zwolle. In Zwolle rekenen wij geen verzendkosten. Stuur een mailtje met uw bestelling, 06 nummer voor het betaalverzoek en het adres waar het geleverd moet worden naar uitgeverij.daan@gmail.com en we bezorgen binnen twee werkdagen uw bestelling.