Goodiebags afgeleverd kindercentrum De Paperclip.

Deze week hebben we 63 goodiebags afgeleverd bij kindercentrum De Paperclip in Stadshagen. Deze goodiebags krijgen de kinderen van groep 3 en 4 omdat ze een mooie wandeling gaan lopen. Tasjes zijn geschonken door de lekker geurenwinkel in de Diezerstraat 😉

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is De-Paperclip-768x1024.jpg

Wisten jullie dat er inmiddels twee wandelingen zijn van Snoet de muis?!

Als je een wandeling wilt boeken dat kan! Stuur een mailtje naar uitgeverij.daan@gmail.com met je naam, hoeveel personen er mee lopen (kind+volwassenen) en welke wandeling je wilt. Vermeld ook je mobiele nummer, dit is voor het betaalverzoek. Na betaling is de reservering definitief.

Wandeling 1: start Zwolse Balletjeshuis, gaat door centrum.

Wandeling 2: start Rode Torenplein, gaat langs de gracht.

De duur van beide wandelingen is ongeveer 1,5 uur afhankelijk van de groep/kinderen.