Snoet de muis gaat naar de gevangenis.

Dit is de titel van deel zes van de serie Snoet de muis. Hier beleven Snoet , Barend en Berend weer een spannend avontuur in de gevangenis. Is Snoet stout geweest? Nee hoor, hij ontdekt dat er een restaurant en hotel zit in de gevangenis. Hoe dat zit lees je natuurlijk zelf. Koop nu dit leuke leerzame boekje over weer een ander gedeelte van Zwolle bij de bekende verkooppunten.

Deel zes mochten we uitreiken aan Nelson, chef-kok van restaurant De Librije. Samen met zijn dochter Bo nam hij het eerste exemplaar in ontvangst. Dit gebeurde allemaal bij drukkerij Upmeyer waar de boekjes ook worden gedrukt. De genodigden kregen eerst een mooie rondleiding door de drukkerij, daarna de uitreiking en daarna heb ik natuurlijk een stukje voorgelezen. De bubbels om te proosten op het nieuwe deel zijn gesponsord door Sligro Zwolle en een mooie bloemen zijn gesponsord door Bloembinderij De Vuurdoorn in Berkum.