Kinderboekenweek 2 t/m 13 oktober 2019

Ook dit jaar is er natuurlijk weer een kinderboekenweek. Het thema is ‘REIS MEE’! Vorig jaar mocht ik de kinderboekenweek openen op Jenaplanschool De Phoenix in Zwolle Zuid. Dit was erg leuk om te doen en de kinderen, ouders en leerkrachten waren ook erg enthousiast. Voertuigen staan dit jaar centraal. Dan zou je denken…. welk voertuig heeft Snoet? Nou, de benenwagen is ook een vorm van vervoer. Lopend ontdekt Snoet Zwolle. Heeft u als school interesse dat ik dit jaar bij u de kinderboekenweek kom openen of wilt u andere informatie, stuurt u dan een mailtje naar uitgeverij.daan@gmail.com. Een keer een schrijver van kinderboeken in de klas ontmoeten buiten de kinderboekenweek om? Ook dat kan. Voor meer informatie hierover kunt u een mailtje sturen naar uitgeverij.daan@gmail.com.