Uitreiking deel één.

Wethouder Monique Schuttenbelt neemt eerste boekje Snoet de muis in ontvangst.

Wat ik jullie niet wil onthouden is de boekpresentatie van deel één van Snoet de muis, van het Zwolse Balletjeshuis. Dit gebeurde op 1 september 2018. Wel een tijdje geleden maar toch leuk om het hier op de website te laten zien. (toen was er nog geen website). Voor de presentatie was wethouder Monique Schuttenbelt uitgenodigd om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Familie en vrienden waren aanwezig om dit heuglijke feit mee te maken. We hadden de Weijenbelt in Berkum leuk versierd waar het feestje plaats vond. Iemand die een boekje kocht kreeg er een goodie-bag bij, Hier zaten spulletjes in die betrekking hebben van alle verhalen die toen al klaar waren. Bijvoorbeeld Zwolse Balletjes, T-shirt PEC ZWOLLE, flesje lijnolie, ansichtkaart Herman Brood, Kruidenpotje van Jonnie Boer en nog veel meer. Dan weet je vast waar sommige boekjes over gaan 🙂

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20180830-WA0004-e1565173108865-576x1024.jpeg
50 Goodie-bags staan klaar