MOOIE ONTWIKKELINGEN DEEL 6

Ja lieve Snoet fans, jullie lezen het goed. Er zijn mooie ontwikkelingen gaande omtrent deel 6 !!

Binnenkort breng ik een bezoekje aan het mooie pand waar Snoet weer een avontuur gaat beleven… het wordt weer spannend!

Maar ….. als jullie deel 6 dit jaar nog willen hebben dan moet er eerst wel wat verkocht worden…

Is er binnenkort iemand jarig, geef dan een leuk deel van Snoet de muis cadeau. Spaar de hele serie en leer Zwolle kennen op een hele leuke en unieke manier.

De boekjes van Snoet de muis zijn ook weer bij TROTZ in Stadshagen te koop. Geweldig toch?!

WANDELEN

Ook gaan we dit jaar weer de wandelingen organiseren. Wandelen in de voetsporen van Snoet de muis. Een leuke interactieve wandeling met opdrachten voor jong en oud. Inclusief een hapje en een drankje, én een presentje voor de kinderen voor maar € 5,50 per persoon. Duur ongeveer 1,5 á 2 uur. Ook leuk voor kinderfeestjes, individueel of familie-uitje. Voor aanmelden of meer info stuur je een mailtje naar uitgeverij.daan@gmail.com Ik hoop jullie dit jaar te zien bij de leukste wandeling van Zwolle en omstreken.

VOORLEZEN IN VERZORGINGSHUIZEN

Het voorlezen in verzorgingshuizen kan je nog steeds aanvragen. Ik kom dan gezellig tijdens de koffie voorlezen uit de boekjes van Snoet de muis, en mag dan trakteren op een lekker BLAUWVINGERTJE van PATISSERIE LINDEBOOM. In Zwolle is het gratis, buiten Zwolle rekenen wij alleen de reiskosten. De aanvraag kunt u ook mailen naar uitgeverij.daan@gmail.com.