Boekpresentatie Snoet de muis gaat zwemmen.

Zaterdag 30 april was het dan zover. De boekpresentatie van deel vijf alweer! De gasten kwamen om 10.15 uur en we konden gelijk om 10.30 uur beginnen. Ik had de eer om zelf het eerste exemplaar te mogen uitreiken aan Rinette van der Vliet, voorzitter van het Openluchtbad Zwolle. Want inderdaad …… Snoet gaat dit keer zwemmen in ons mooie Openluchtbad. Hier beleeft hij weer een spannend avontuur met zijn vriendjes Barend en Berend.

———————————————————————————————————————————–

Uitreiking aan Rinette van der Vliet.

Mooi stukje op weblog Zwolle Snoet de Muis en 85-jarige Ad van der Woude zwemmen in Openluchtbad

 30 april 2022

Zwolle – Ondanks het bewolkte weer en de lage temperatuur is zaterdag het Openlucht geopend. Na een openingswoord door wethouder Dorrit Jong ging de 85-jarige Ad van der Woude als eerste zwemmer van het seizoen te water.

Voorafgaand aan de opening presenteerde Diana Smilde haar nieuwste kinderboek. Ze overhandigde het eerste exemplaar van ‘Snoet de Muis gaat zwemmen’ aan Rinette van der Vliet, de voorzitter van het zwembad.

Het nieuwste boek is de vijfde in de reeks. In eerdere boeken was de Zwolse muis in het Balletjeshuis, de Peperbus, het museum en bij PEC Zwolle.

———————————————————————————————————————————–

NIEUWE ILLUSTRATOR.

Maar dat was nog niet alles, tijdens deze presentatie was er nog een verrassing, ik mocht mijn nieuwe illustrator voorstellen. Annebet van den Pol. Snoet is inmiddels zijn donshaartjes kwijt en is wat ouder geworden. Ik ben erg blij met de ‘nieuwe’ Snoet! en met de prachtige illustraties van Annebet. Het was weer een gezellige presentatie met lieve familie en vrienden.

Annebet en Diana

Sponsoren deze ochtend waren:

Spar Mulder, dank voor de bubbels !! Patisserie Lindeboom, dank voor de lekkere Blauwvingertjes !! Bloembinderij de Vuurdoorn, dank voor de mooie bos bloemen !! Dankzij jullie konden we proosten op deel vijf , hebben we een lekker hapje gehad en was de aankleding gezellig door de mooi blauw/witte bloemen.

De actie voor het Ronald McDonaldhuis Zwolle blijft doorgaan. Voor ieder boekje dat bij de uitgeverij verkocht wordt, gaat er €1, 00 naar het Ronald McDonaldhuis in Zwolle. LET OP: deze actie geldt NIET bij de andere verkooppunten!

De andere verkooppunten zij: Waanders in de Broeren (centrum), Mens en Kinders (Assendorp), Coop Oldengarm (Berkum) en natuurlijk bij uitgeverij DAAN.

We hopen dat jullie ook weer veel plezier beleven met deel vijf en op deze manier ons mooie Zwolle weer een beetje beter leren kennen. Heb je deel vijf nog niet ….. ga snel naar een verkooppunt bij jou in de buurt en spaar de hele serie !!! Op naar deel zes 😉

Woon je niet in Zwolle maar wil je toch een deel bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur dan een mailtje naar uitgeverij.daan@gmail.com met naam, adres en mobiele telefoonnummer (dit ivm een betaalverzoek) en we sturen het gewoon op. Exclusief verzendkosten.

———————————————————————————————————————————–

Instagram en Face Book.

Volgen jullie ons al op Instagram en Facebook? @instagram: snoet.demuis @Facebook: SNOET de muis