indruk voorlezen zorghuizen Zwolle.

Met heel veel plezier en liefde mocht ik de afgelopen tijd op veel locaties voorlezen uit de boekjes van Snoet de muis. Er was veel herkenning door de cliënten en er waren veel interacties. Ook na het lezen van ‘Snoet de muis beklimt de Peperbus’, hebben we vaak ons mooie volkslied gezongen “Ik ben een Zwollenaar”. Als kers op de taart mocht ik namens Patisserie Lindeboom een heerlijk koekje aanbieden, het welbekende Blauwvingertje. Iedereen vond het heerlijk! Ook dit is toch wel weer een droom van Lindeboom.

Ook ben ik voor de tweede keer bij Stepping Stones, Villa Berkum, geweest om voor te lezen, ook uit eigen werk, maar dan een spannend Sinterklaas verhaal.

Hier onder een leuke indruk van hoe het was….. (foto’s mogen met toestemming worden geplaatst)

Berkumstede
Zandhove, De Venus.
1 op 1 voorlezen, het kan allemaal …Zonnehuis.
Zandhove
Zandhove
Villa Berkum
Villa Berkum
spannend Sinterklaasverhaal

Wilt u naar aanleiding van dit bericht ook dat ik bij u in het verzorgingshuis kom voorlezen? Dat kan! mail dan naar UITGEVERIJ.DAAN@GMAIL.COM Ook buiten Zwolle is het nu mogelijk om onder het genot van een Blauwvingertje naar de Zwolse avonturen van Snoet de muis te luisteren. Er zijn geen kosten aan verbonden, alleen de reiskosten worden gevraagd, afhankelijk van waar het is.