Deel vier uitgereikt aan Ronald A Westerhuis.

24 Juli 2021 was het dan zover. De boekpresentatie van deel vier van Snoet de muis. In het atelier van kunstenaar Ronald A Westerhuis kwamen familie en vrienden rond 15.00u binnen. Eerst kon men nog naar de expositie van de MH17 gaan om daar rustig rond te kijken. Toen was het moment daar…. de presentatie van deel vier.

TITEL : Snoet de muis bezoekt het museum.

Peter Vader, o.a. bekend als de stadsomroeper van Zwolle, heeft het boekje uitgereikt aan Ronald A Westerhuis, kunstenaar en maker van het MH17 monument.

Na het proosten, natuurlijk weer met bubbels en ranja, heb ik nog een stukje voorgelezen uit het boekje. In deel vier gaan Snoet, Barend en Berend naar het museum. Nu kan je denken….. mmmmm, saai zo’n museum. Maar nee, ze beleven weer een heel spannend avontuur in museum De Fundatie en het Herman Brood Museum.

Waarom Ronald A Westerhuis en waarom Peter Vader??

Ronald A Westerhuis is kunstenaar en maakt prachtige kunstwerken. Één van die kunstwerken staat en stond voor De Fundatie en Snoet, Barend en Berend komen langs het kunstwerk.

Peter Vader organiseert stadswandelingen in Zwolle. Vanaf september 2021 organiseer ik samen met Peter familiewandelingen en lopen in de voetsporen van Snoet. Op stap met “Snoet de muis”. Ook leuk voor kinderfeestjes. Boekingen gaan via info@stadswandelingen.zwolle.nl