Interview met schrijfster Anika Redhed.

Zondagochtend heb ik afgesproken met Anika Redhed bij De Agnietenberg. Anika had een oproep geplaatst op Facebook waarin zij iemand zocht om over Zwolle te vertellen. Ik heb gereageerd omdat de boekjes van Snoet natuurlijk over ons mooie Zwolle gaan. Ook Anika vond dit een mooie aanleiding. Dus om 10.00 uur zaten we aan de cappuccino bij De Agnietenberg, omdat dit natuurlijk een prachtige omgeving is van Zwolle. De boeken van Anika zijn een soort van reisroman over verschillende landen. Dit keer gaat het over Nederland. Ik mocht haar vertellen over Zwolle. Ik ben benieuwd hoe haar reisroman er uit gaat zien. Het zal nog even duren, maar het begin is er. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan om Zwolle bij Anika op de kaart te zetten. Houden jullie het ook in de gaten? Het was een leuk interview. Het verhaal van de Wilde Deerne moest ik natuurlijk ook vertellen omdat het zich in de omgeving van De Agnietenberg heeft afgespeeld. En zo heb ik heel veel mooie plekken benoemd. Ik ben tenslotte een echte Zwollenaar, bekijk mijn vingers maar ! 😉