Voorlezen bij Stichting Kids & Koffie

Vrijdagochtend 4 oktober was ik te gast bij Stichting Kids & Koffie. Tijdens een heerlijk kopje koffie hebben we gesproken over het nut van voorlezen bij (kleine) kinderen en het zelf lezen door kinderen. De moeders hadden zelf ook boekjes meegebracht om onderling te ruilen, Ik heb deel één van Snoet de muis mogen voorlezen. Het was een gezellige ochtend.

Kids & Koffie is een moedergroep die moeders en hun kinderen bij elkaar wil brengen om ervaringen rond de opvoeding uit te wisselen. Kids & en Koffie organiseert twee keer per maand sociaal maatschappelijke bijeenkomsten voor moeders, met o.a. workshops van opvoedingsdeskundigen, maar ook creatieve workshops en ontmoetingsmomenten.

Meer informatie over Kids & Koffie Zwolle en het recente programma is te vinden op de website van de Stichting.

Stichting Kids & en Koffie is te vinden aan de Bachlaan 156a in de wijk Holtenbroek.